Accountmanager

Ben jij onze nieuwe Accountmanager

Het Zorgbureau is op zoek naar een enthousiaste en ervaren Accountmanager voor 24 tot 32 uur per week. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van onze klantrelaties en het realiseren van verkoopdoelstellingen. Je werkt nauw samen met je collega Accountmanager en het management van Het Zorgbureau om de leadstrategie te ontwikkelen en te implementeren.

Je zult verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en uitbreiden van bestaande klantrelaties, het identificeren van nieuwe verkoopkansen, het geven van commerciële presentaties en aanbiedingen, het opstellen van offertes en contracten, het bijhouden van verkooprapportages en het bijwonen van netwerk- en branche evenementen.

Wie ben jij?

Om deze functie succesvol uit te voeren zoeken we iemand die commercieel vaardig is, ervaring heeft in accountmanagement, communicatief vaardig is, proactief is en een pro-actieve houding heeft. Je hebt minimaal een afgeronde opleiding, bij voorkeur in de richting van sales, marketing of een vergelijkbare opleiding.

Bij Het Zorgbureau bieden we een uitdagende functie in een professionele en dynamische omgeving. Wij bieden een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je denkt dat jij de accountmanager bent die wij zoeken, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar info@hetzorgbureau.nl

Solliciteren

Andere vacatures

Hr- Medewerker