Financieel Medewerker

Ben jij onze nieuwe Financieel medewerker?

Het Zorgbureau is op zoek naar een financieel administratief medewerker voor 28 tot 36 uur per week. Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor een efficiënte administratieve ondersteuning van Het Zorgbureau. Je werkt nauw samen met de afdeling planning van om ervoor te zorgen dat onze financieel administratieve processen soepel verlopen.

Wie ben jij?

Om deze functie succesvol uit te voeren zoeken we iemand die proactief is, nauwkeurig werkt, communicatief vaardig is, organisatie- en administratievaardigheden heeft, en ervaring met exact is een pré. Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van financiële administratie of een vergelijkbare opleiding. Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Bij Het Zorgbureau bieden we een uitdagende functie in een professionele en dynamische omgeving. Wij bieden een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je denkt dat jij de administratief medewerker bent die wij zoeken, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar werken@hetzorgbureau.nl

Solliciteren

Andere vacatures

Hr- Medewerker