HR-Medewerker

Ben jij onze nieuwe HR-Medewerker?

Het Zorgbureau is op zoek naar een enthousiaste en ervaren HR medewerker voor 24 tot 32 uur per week. Als HR medewerker ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan HR-taken, waaronder werving en selectie, verloning en arbeidsvoorwaarden, opleidingen en ontwikkeling, en verzuimbegeleiding.

Je werkt nauw samen met het management en de afdelingen van Het Zorgbureau om de HR-strategie te ontwikkelen en te implementeren. Hierbij streef je naar een optimale balans tussen de belangen van de organisatie en die van de medewerkers.

Het Zorgbureau biedt een uitdagende functie in een professionele en dynamische omgeving. Wij bieden een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie ben jij?

Zelfkennis en een sterk karakter tekenen jou als mens. Je bent iemand met goede sociale vaardigheden. Je bent betrouwbaar en werkt accuraat. Je kunt goed bemiddelen en kunt pro-actief adviseren aangaande contractuele en juridisch aangelegenheden wat betreft het personeel. Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je kunt makkelijk schakelen tussen de financiële/personeels administratie en het organiseren van de dagelijkse gang van zaken.

Solliciteren

Andere vacatures

Administratief medewerker