Over ons

Wij zorgen voor continuïteit 

Het Zorgbureau

De zorgsector is volop in beweging en voor veel zorgaanbieders is het steeds moeilijker om de juiste professionals te vinden en te behouden. Hierdoor kan het beantwoorden van de zorgvraag van een cliënt in het geding komen.

Wij helpen grote -en kleine zorgaanbieders met continuïteit van hun zorgverlening. Dit doen wij door flexibele oplossingen en ervaren zorgprofessionals beschikbaar te stellen voor de korte -en lange termijn.

Het Zorgbureau heeft de beschikking over een omvangrijk landelijk netwerk van professionals die werkzaam zijn in de zorgsector. Dit maakt het voor ons mogelijk om in bijna alle regio’s van Nederland zorgaanbieders te kunnen ondersteunen.

Zo kunnen zorgaanbieders altijd antwoord blijven geven op de zorgvraag van hun cliënten en is de kwaliteit en continuïteit van de zorgverlening altijd gewaarborgd

Flexibiliteit

De zorg voor mensen gaat dag en nacht door. Acute en of langdurige roosterproblemen kunnen grote gevolgen hebben voor de continuïteit van de zorgverlening.

Onze planners staan dag en nacht voor je klaar om ervoor te zorgen dat er op elk moment van de dag antwoord kan worden gegeven op iedere zorgvraag.

Vanaf twee uur na aanvraag van een dienst, kunnen wij landelijk een zorgprofessional inzetten.

Wij denken graag met je mee en zorgen met maatwerk voor de continuïteit van jouw zorgverlening.

Het Zorgbureau College

Werken in de zorg is niet iets wat je zomaar even doet. Het vraagt naast het verlenen van goede zorg ook dat jij je als professional een carrière lang wilt blijven ontwikkelen.

Daarom bieden wij onze professionals de mogelijkheid cursussen, trainingen en opleidingen te volgen via Het Zorgbureau College.

In samenspraak met opdrachtgevers geven wij in-house trainingen en cursussen. Zo sluiten professionals nog beter aan bij de werkwijze en functie eisen van onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel ons

033-2850423

Adres

Uraniumweg 56-F
3812 RK Amersfoort

Mail ons

info@hetzorgbureau.nl