Over ons

Wij zorgen voor de continuïteit van uw zorgverlening.

Het Zorgbureau

De zorgsector is volop in beweging en voor veel zorgaanbieders is het steeds moeilijker om de juiste professionals te vinden en te behouden. Hierdoor kan het beantwoorden van de zorgvraag van een cliënt in het geding komen.

Het Zorgbureau helpt grote -en kleine zorgaanbieders met continuïteit van hun zorgverlening. Dit doen wij door flexibele oplossingen en ervaren zorgprofessionals beschikbaar te stellen voor de korte -en lange termijn.

Zo kunnen zorgaanbieders altijd antwoord blijven geven op de zorgvraag van hun cliënten en is de kwaliteit en continuïteit van de zorgverlening altijd gewaarborgd

Flexibiliteit én kwaliteit

De zorgverlening van een cliënt gaat 24 uur per dag door. Het is daarom voor u als zorgaanbieder van groot belang dat wij dag -en nacht voor u klaarstaan.

Opdrachtgevers kunnen 24 uur per dag diensten aanvragen bij onze planning. Dit kan zowel telefonisch als ook per e-mail. Vanaf twee uur na aanvraag van een dienst, kunnen wij landelijk zorgprofessionals inzetten.

Onze planners hebben ruime ervaring in de zorgsector, hierdoor kunnen zij goed met opdrachtgevers meedenken als er diensten worden aangevraagd. Dit zorgt ervoor dat wij altijd een geschikte zorgprofessional kunnen inzetten om antwoord te geven op uw zorgvraag.

 

Persoonlijke aandacht

Onze recruiters hebben de afgelopen jaren een omvangrijk aantal zorgprofessionals aan Het Zorgbureau weten te verbinden. Door persoonlijke aandacht en begeleiding, kennen wij al onze zorgprofessionals persoonlijk en weten daardoor altijd de juiste match te maken tussen de zorgaanbieder en zorgprofessional.

Wij verzorgen in samenspraak met onze opdrachtgevers trainingen aan onze zorgprofessionals, zodat zij altijd beschikken over de juiste certificaten en kennis hebben van methodieken die onze opdrachtgevers hanteren.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het continueren van de zorgverlening binnen uw organisatie.

Bel ons

033-2850423

Adres

Uraniumweg 56-F
3812 RK Amersfoort

Mail ons

info@hetzorgbureau.nl