Voor zorgprofessionals

Altijd een flexibele opdracht voor jou.

De regie over je eigen carrière

De zorgsector is volop in beweging. Professionals van nu denken heel anders over werken en hun carrière dan vorige generaties. Steeds meer professionals kiezen voor flexibiliteit in hun carrière als uitzendkracht of als ZZP’er. Zij willen zelf bepalen wanneer en voor wie zij werken. Wij bieden zorgprofessionals continuïteit in flexibiliteit, zodat zij zelf de regie houden over hun carrière en agenda.


Het Zorgbureau helpt zorgaanbieders met continuïteit van hun zorgverlening. Dit doen wij onder andere door zorgprofessionals te matchen aan zorgaanbieders. Dit kunnen opdrachten voor de korte -of lange termijn zijn. Door een ruim en divers aanbod in opdrachten, bij zowel grote -en kleinere zorgaanbieders, is er altijd een opdracht die passend is bij de wensen en behoeften van onze zorgprofessionals.

Meld je aan

Wil jij onderdeel zijn van Het Zorgbureau en onze opdrachtgevers helpen met continuïteit in hun zorgverlening? Dan maken wij graag kennis met jou!

Upload jouw Curriculum Vitae en één van onze recruiters neemt contact met je op.

Vacatures

Regelmatig zoeken wij motiverende en inspirerende collega’s.

Vacature Leerkracht Basisonderwijs

Heb jij een afgeronde PABO opleiding of zit je in de afrondende fase, ben je direct beschikbaar en zoek jij een uitdagende baan in het basisonderwijs? Dan ben jij de onderwijsprofessional waar Het Zorgbureau graag kennis mee maakt.

Vacature Verpleegkundige

Heb jij een afgeronde opleiding MBO of HBO Verpleegkunde, ben je flexibel beschikbaar en zoek jij een verantwoordelijke en uitdagende baan in de GGZ? Dan ben jij de zorgprofessional waar Het Zorgbureau graag kennis mee maakt.

Vacature Sociotherapeut

Heb jij een afgeronde opleiding SPH, ben je flexibel beschikbaar en zoek jij een verantwoordelijke en uitdagende baan in de Geestelijke Gezondheid Zorg? Dan ben jij de zorgprofessional waar Het Zorgbureau graag kennis mee maakt.

Wil je werken bij Het Zorgbureau?

Neem contact op met één van onze recruiters en laat je informeren over de mogelijkheden.

Bel ons

033-2850423

Adres

Uraniumweg 57-F
3812 RK Amersfoort

Mail ons

solliciteren@hetzorgbureau.nl