Voor zorgprofessionals

Altijd een flexibele opdracht voor jou

De regie over je eigen carrière

De zorgsector is volop in beweging. Professionals van nu denken heel anders over werken en hun carrière dan vorige generaties. Steeds meer professionals kiezen voor flexibiliteit in hun carrière als uitzendkracht of als ZZP’er. Zij willen zelf bepalen wanneer en voor wie zij werken. Wij bieden zorgprofessionals continuïteit in flexibiliteit, zodat zij zelf de regie houden over hun carrière en agenda.

Het Zorgbureau helpt landelijk grote -en kleine zorgaanbieders met continuïteit van hun zorgverlening. Dit doen wij door zorgprofessionals te matchen aan zorgaanbieders voor de korte en lange termijn.

Door een breed aanbod van opdrachten, bij grote -en kleine zorgaanbieders, is er altijd een opdracht die passend is bij jouw kennis, ervaring en kwaliteiten.

Meld je aan

Wil jij met jouw kennis en vaardigheden bijdragen aan de continuïteit van de zorgverlening van onze opdrachtgevers?

Dan maken de recruiters van Het Zorgbureau graag kennis met je!

Upload jouw Curriculum Vitea en een van onze recruiters neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vacatures

Regelmatig zoeken wij motiverende en inspirerende collega’s.

Vacature Leerkracht Basisonderwijs

Heb jij een afgeronde PABO opleiding of zit je in de afrondende fase, ben je direct beschikbaar en zoek jij een uitdagende baan in het basisonderwijs? Dan ben jij de onderwijsprofessional waar Het Zorgbureau graag kennis mee maakt.

Vacature Verpleegkundige

Heb jij een afgeronde opleiding MBO of HBO Verpleegkunde, ben je flexibel beschikbaar en zoek jij een verantwoordelijke en uitdagende baan in de GGZ? Dan ben jij de zorgprofessional waar Het Zorgbureau graag kennis mee maakt.

Vacature Sociotherapeut

Heb jij een afgeronde opleiding SPH, ben je flexibel beschikbaar en zoek jij een verantwoordelijke en uitdagende baan in de Geestelijke Gezondheid Zorg? Dan ben jij de zorgprofessional waar Het Zorgbureau graag kennis mee maakt.

Wil je werken bij Het Zorgbureau?

Neem contact op met één van onze recruiters en laat je informeren over de mogelijkheden.

Bel ons

033-2850423

Adres

Uraniumweg 57-F
3812 RK Amersfoort

Mail ons

solliciteren@hetzorgbureau.nl