Voor zorgprofessionals

Continue flexibele en uitdagende opdrachten

De regie over je eigen carrière

De zorgsector is volop in beweging. Als professional van nu denk jij heel anders over werken en je carrière dan vorige generaties. Steeds meer professionals kiezen voor flexibiliteit in hun carrière als uitzendkracht of als ZZP’er.

Jij wilt zelf bepalen wanneer, hoe lang en voor wie je werkt. Wij bieden zorgprofessionals continuïteit in flexibiliteit, zodat jij zelf de regie houdt over jouw carrière en agenda.

Het Zorgbureau helpt landelijk grote -en kleine zorgaanbieders met continuïteit van hun zorgverlening. Dit doen wij door zorgprofessionals te matchen aan zorgaanbieders voor de korte- en lange termijn.

Door een breed aanbod van opdrachten, is er altijd een opdracht die passend is bij jouw kennis, ervaring en kwaliteiten.

Meld je aan

Het Zorgbureau is continue op zoek naar professionals die dag- en nacht klaar staan om de best mogelijke zorg te verlenen aan de doelgroepen van onze opdrachtgevers.

Elke dag hebben wij een groot aanbod uitdagende opdrachten voor je in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg, GGZ en het (speciaal) basis onderwijs.

Als jij bij één van onze opdrachtgevers wilt werken, dan maakt Het Zorgbureau graag kennis met je!

Upload jouw gegevens en een van onze recruiters neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je werken bij Het Zorgbureau?

Neem contact op met één van onze recruiters en laat je informeren over de mogelijkheden.

Bel ons

033-2850423

Adres

Uraniumweg 57-F
3812 RK Amersfoort

Mail ons

werken@hetzorgbureau.nl