Voor zorgaanbieders

Continuïteit in de zorg

Hoe zorgen wij voor continuïteit?

Wij vinden het belangrijk dat onze zorgprofessionals echt van toegevoegde waarde zijn voor zorgaanbieders.

Daarom kiezen wij ervoor om onze zorgprofessionals, op basis van opleiding, werkervaring en certificering, in te delen in een van onze zorgclusters.

De zorgclusters zijn onderverdeeld in Ouderenzorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, GGZ, Onderwijs en Zorgmanagers.

Wij zetten zorgprofessionals uit bijvoorbeeld het zorgcluster GGZ alleen in binnen de GGZ. Hierdoor kunnen wij altijd een specialistische zorgprofessional inzetten die met zijn kennis en werkervaring echt van toegevoegde waarde is. 

Wil jij meer weten over onze zorgclusters en hoe wij daarmee de continuïteit van de zorgverlening kunnen waarborgen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer!

Ouderenzorg

Zorg verlenen aan de ander zoals je die zelf ook zou willen ontvangen op je oude dag. Het verschil willen maken door een liefdevol gesprek of samen een blokje om te maken.

Werken in de ouderenzorg doen wij op basis van  maatwerk, respect, medeleven en vanuit de zorgvraag van de cliënt.

Onze zorgprofessionals staan elke dag klaar om ouderen te ondersteunen en te verzorgen, maar bovenal om hen de fijne dag te bieden die zij verdienen.

Het Zorgbureau helpt zorgaanbieders binnen de ouderenzorg met zeer ervaren Helpende (Plus), VIG’ers en Verpleegkundigen.

Jeugdzorg

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een veilige en stabiele leefomgeving. Helaas is dit niet voor ieder kind mogelijk.

Onze professionals zorgen voor een veilige -en stabiele leefomgeving, zodat het kind zich op een gezonde en evenwichtige manier kan ontwikkelen 

Dagelijks ondersteunen wij landelijk zorgaanbieders in de jeugdzorg met Jeugdzorgwerkers A, B en C (SKJ) niveau.

Voor crisissituaties hebben wij een specialistische Jeugdzorg crisisteam klaar staan.

Vrijblijvend advies?

Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening, neem vrijblijvend contact met ons op.

Gehandicaptenzorg

Ieder mens in zijn kracht zetten, zichzelf laten zijn en hen het gevoel geven dat ze ertoe doen. Dat is wat werken in de gehandicapten uitdagend en elke dag anders maakt.

Het Zorgbureau ondersteunt landelijk zorgaanbieders met ervaren (Persoonlijk) Begeleiders, Senior/Coördinerend Begeleiders en Verpleegkundigen.

Speciaal voor de VIC/HIC afdelingen hebben wij teams met specialistische begeleiders samengesteld. Zij hebben ruime ervaring in het begeleiden van cliënten met zeer moeilijk verstaanbaar gedrag.

GGZ

Mensen helpen om de regie terug te krijgen over hun eigen leven, begint door bewustwording van problemen en het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Medewerkers in de GGZ moeten flexibel en creatief zijn, maar bovenal over een goed inlevingsvermogen beschikken.

Het Zorgbureau ondersteunt landelijk zorgaanbieders in de GGZ, met (Persoonlijk) Begeleiders, Sociotherapeuten en Psychiatrisch Verpleegkundigen.

Voor crisissituaties, hebben wij een specialistisch GGZ team met zeer ervaren professionals klaar staan.

Onderwijs

Werken in het onderwijs is voor velen de allerleukste baan ter wereld. Geen dag is hetzelfde en je kan echt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en ontplooiing van kinderen en jongeren.

Ondanks dat het onderwijs veel mogelijkheden biedt, zijn er ook grote tekorten aan leraren, assistenten en pedagogisch medewerkers.

Het Zorgbureau kan scholen voorzien van ervaren leraren, onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers.

Zorgmanagers

Zorgmanagers zijn voor zorgaanbieders een belangrijke schakel om kwalitatief goede zorg te kunnen verlenen.

Hebben vaste medewerkers coaching nodig of wordt er een nieuwe leefgroep opgestart, dan zijn onze zorgmanagers je graag van dienst.

Het Zorgbureau levert voor alle zorgclusters ervaren managers voor verschillende managementniveaus, van meewerkend teammanagers tot en met zorgmanagers.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Welk zorgcluster heeft u interesse in?

Bel ons

033-2850423

Adres

Uraniumweg 56-F
3812 RK Amersfoort

Mail ons

info@hetzorgbureau.nl