Voor zorgaanbieders

Waarborg de continuïteit van uw zorgverlening

Hoe waarborgen wij de continuïteit

Het Zorgbureau werkt met zorgclusters. Zo kunnen wij zorgprofessionals beschikbaar stellen die direct van toegevoegde waarde zijn voor een zorgaanbieder, de vaste medewerkers en bovenal de cliënt

De zorgclusters zijn onderverdeeld in Ouderenzorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, GGZ, Onderwijs en Zorgmanagers.

Zorgprofessionals worden ingedeeld in een van de zorgclusters op basis van werkervaring, opleiding en certificering. Wij zetten zorgprofessionals uit bijvoorbeeld het zorgcluster Ouderenzorg niet in voor het zorgcluster Jeugdzorg.

Hierdoor komen zorgaanbieders, vaste medewerkers en de cliënt(-en) niet voor onaangename verassingen te staan zoals het niet willen of kunnen uitvoeren van de ADL.

Door goed af te stemmen op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers, zorgen wij altijd voor de juiste match tussen de professional, cliënt en zorgaanbieder. Zo zijn onze zorgprofessionals daadwerkelijk van toegevoegde waarde en is de continuïteit van de zorgverlening gewaarborgd.

Ouderenzorg

Werken in de ouderenzorg doe je op basis van vertrouwen, maatwerk, respect, medeleven en vanuit de zorgvraag van de cliënt.

Onze zorgprofessionals staan elke dag klaar om ouderen te ondersteunen en te verzorgen, maar bovenal om hen de fijne dag te bieden die zij verdienen.

Het Zorgbureau helpt zorgaanbieders binnen de ouderenzorg met zeer ervaren Helpende (Plus), VIG’ers en Verpleegkundigen.

Jeugdzorg

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een veilige en stabiele leefomgeving. Helaas is dit niet voor ieder kind mogelijk.

Professionals in de jeugdzorg zorgen voor een veilige -en stabiele leefomgeving, zodat het kind zich op een gezonde en evenwichtige manier kan ontwikkelen 

Dagelijks ondersteunen wij landelijk zorgaanbieders in de jeugdzorg met Jeugdzorgwerkers op MBO -en HBO (SKJ) niveau.

Voor crisissituaties hebben wij een specialistische Jeugdzorg crisisteam klaar staan.

 

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met één van onze accountmanagers.

Gehandicaptenzorg

Ieder mens in zijn kracht zetten, zichzelf laten zijn en hen het gevoel geven dat ze ertoe doen. Dat is wat werken in de gehandicapten uitdagend en elke dag anders maakt.

Het Zorgbureau ondersteunt landelijk zorgaanbieders met ervaren (Persoonlijk) Begeleiders, Senior/Coördinerend Begeleiders en Verpleegkundigen.

Speciaal voor de VIC/HIC afdelingen hebben wij teams met specialistische begeleiders samengesteld. Zij hebben ruime ervaring in het begeleiden van cliënten met zeer moeilijk verstaanbaar gedrag.

 

GGZ

Mensen helpen de regie terug te krijgen over hun eigen leven, begint door bewustwording van problemen en het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Medewerkers in de GGZ moeten flexibel en creatief zijn, maar bovenal over een goed inlevingsvermogen beschikken. 

Het Zorgbureau ondersteunt landelijk zorgaanbieders in de GGZ, met (Persoonlijk) Begeleiders, Sociotherapeuten en Psychiatrisch Verpleegkundigen.

Voor crisissituaties, hebben wij een specialistisch GGZ team met zeer ervaren professionals klaar staan. 

 

Onderwijs

Werken in het onderwijs is voor velen de allerleukste baan ter wereld. Geen dag is hetzelfde en je kan echt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en ontplooiing van kinderen en jongeren.

Ondanks dat het onderwijs veel mogelijkheden biedt, zijn er ook grote tekorten aan leraren, assistenten en pedagogisch medewerkers.

Het Zorgbureau kan scholen voorzien van ervaren leraren, onderwijsassistenten en waar pedagogisch medewerkers.

 

Managers

Voor zorgaanbieders zijn ervaren managers een belangrijke schakel om kwalitatief goede zorg te kunnen verlenen. 

Hebben vaste medewerkers coaching nodig of wilt u een nieuwe leefgroep opstarten, dan zijn onze managers met hun uitgebreide kennis en ervaring u graag van dienst.

Het Zorgbureau levert voor alle zorgclusters ervaren managers voor verschillende managementniveaus, van meewerkend teammanagers tot en met zorgmanagers.

 

Advies nodig?

Neem contact op met één van onze accountmanagers en laat u informeren over de mogelijkheden.

Bel ons

033-2850423

Adres

Uraniumweg 56-F
3812 RK Amersfoort

Mail ons

info@hetzorgbureau.nl