Voor zorgaanbieders

Waarborg de continuïteit van uw zorgverlening.

Hoe waarborgen wij de continuïteit

Het Zorgbureau werkt met zorgclusters. Hierdoor kunnen wij zorgprofessionals beschikbaar stellen die direct van toegevoegde waarde zijn voor een zorgaanbieder, de vaste medewerkers en bovenal de cliënt

De zorgclusters zijn onderverdeeld in Ouderenzorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, GGZ, Onderwijs en Zorgmanagers.

Zorgprofessionals worden ingedeeld in een van de zorgclusters op basis van werkervaring, opleiding en certificering. Wij zetten zorgprofessionals uit bijvoorbeeld het zorgcluster Ouderenzorg niet in voor het zorgcluster Jeugdzorg.

Hierdoor komen zorgaanbieders, vaste medewerkers en de cliënt(-en) niet voor onaangename verassingen te staan zoals het niet willen of kunnen uitvoeren van de ADL.

Door goed af te stemmen op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers, zorgen wij altijd voor de juiste match tussen de professional, cliënt en zorgaanbieder. Zo zijn onze zorgprofessionals daadwerkelijk van toegevoegde waarde en is de continuïteit van de zorgverlening gewaarborgd.

Ouderenzorg

Voor cliënten in de ouderenzorg is de continuïteit van de zorg van groot belang. Het wordt voor zorgaanbieders steeds lastiger om afdoende eigen professionals beschikbaar te hebben om aan de zorgvraag van de cliënt te kunnen voldoen.

Het Zorgbureau heeft uitvoerende -en aansturende professionals beschikbaar met een zorg gerelateerde MBO niveau ¾ of HBO opleiding. Alle professionals zijn ingedeeld op basis van ervaring, diplomering, certificering en een geldend VOG.

Jeugdzorg

In de jeugdzorg is het van groot belang dat zorgprofessionals weten hoe zij op de juiste wijze contact maken met jongeren. Onze zorgprofessionals hebben meerdere jaren ervaring binnen de residentiële -en ambulante Jeugdzorg en zijn daardoor direct van waarde voor een opdrachtgever.

Wij kunnen uitvoerende -en aansturende professionals leveren op MBO -en HBO (SKJ) niveau. Alle professionals beschikken over de juiste ervaring, diplomering, certificering (bijvoorbeeld BHV als deze vereist is voor het uitvoeren van een slaapdienst) en een geldend VOG.

 

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met één van onze accountmanagers.

Gehandicaptenzorg

De Gehandicaptenzorg is uitdagend en elke dag anders. Onze ervaren zorgprofessionals staan elke dag klaar om cliënten te verzorgen en begeleiden. Door de ruime ervaring van onze zorgprofessionals, zijn zij gelijk van toegevoegde waarde voor de vaste medewerkers en cliënten.

Het Zorgbureau heeft uitvoerende -en aansturende professionals beschikbaar met een zorg gerelateerde MBO niveau ¾ of HBO opleiding. Alle professionals beschikken over de juiste ervaring, diplomering, certificering en een geldend VOG.

GGZ

Binnen de GGZ is de juiste begeleiding, behandeling en benadering van een cliënt van groot belang. De zorgprofessionals van Het Zorgbureau hebben ruime ervaring in de begeleiding van cliënten in de GGZ. Dit zorgt ervoor dat onze zorgprofessionals goed kunnen aansluiten bij de zorgvraag van cliënten, zodat zij de juiste zorgverlening en begeleiding kunnen bieden.

Het Zorgbureau levert uitvoerende -en aansturende professionals met een zorg gerelateerd MBO niveau ¾ of HBO diploma. Alle professionals beschikken over de juiste ervaring, diplomering, certificering en een geldend VOG.

Onderwijs

Voor het Speciaal Basisonderwijs en Cluster 4 onderwijs levert Het Zorgbureau onderwijsassistenten en begeleiders. Voor docenten in het SBO en Cluster 4 onderwijs zijn onderwijsassistenten en begeleiders van groot belang bij de uitvoering van hun werk. Deze professionals kunnen pedagogische ondersteuning bieden.

Het Zorgbureau levert professionals met minimaal een relevante MBO niveau 4 (bijvoorbeeld SPW of Onderwijsassistent) opleiding. Alle professionals beschikken over de juiste ervaring, diplomering, certificering en een geldend VOG.

Zorgmanagers

Voor zorgaanbieders zijn ervaren zorgmanagers een belangrijke schakel om kwalitatief goede zorg te kunnen verlenen. Wilt u dat bestaande teams die ervaring tekort komen worden gecoacht of wilt u een nieuwe leefgroep opstarten, dan kunnen onze zorgmanagers u hierbij van dienst zijn. 

Het Zorgbureau levert voor alle zorgclusters ervaren zorgmanagers voor verschillende managementniveaus, van teammanagers tot en met clusterleiders. Al onze zorgmanagers hebben een zorg gerelateerde HBO opleiding en beschikken over de juiste ervaring, certificering, diplomering en een geldend VOG

Advies nodig?

Neem contact op met één van onze accountmanagers en laat u informeren over de mogelijkheden.

Bel ons

033-2850423

Adres

Uraniumweg 56-F
3812 RK Amersfoort

Mail ons

info@hetzorgbureau.nl